Aquesta casa de Remuera és un aparador per a la talentosa parella que la va dissenyar i construir

Una vegada abandonada la casa d'estil Cape Cod que necessitava una reforma, aquesta casa de Remuera és ara un testimoni de la talentosa parella que l'ha dissenyat i construït

Aquesta casa de Remuera és un aparador per a la talentosa parella que la va dissenyar i construir

Adam i Alice Sharp encara es trobaven quan Adam espiava un rètol de "venda" en el que ara és la meitat superior del lloc de la seva moderna casa familiar concreta de tres plantes a Remuera, Auckland. Al terra, en aquell moment, hi havia una casa abandonada a l'estil del Cap Cod, en la necessitat desesperada d'un canvi d'imatge. "Estàvem literalment estripant sostres i tiràvem parets el primer cap de setmana", diu Alice.

Però quan van quedar a la sala d’estar i van mirar per una petita finestra de la finestra que s’estenia cap a North Head i Rangitoto, van saber que tenia un potencial enorme.

Tenir en compte el terreny de la possibilitat en una casa és el que tracta aquesta parella. Adam és el director general de Sharp & Page, una empresa familiar de 80 anys especialitzada en interiors residencials, comercials i d’hostaleria comercial, així com Kitchen Living, una empresa centrada en la creació de cuines residencials superiors. Mentrestant, Alice és interiorista amb la seva pròpia companyia, Linea Design.

Galeria | 24 fotos
Veure més informació sobre aquesta casa

Tot i així, la casa de Cape Cod restaurada que els havia estat tan perfecta es va tornar restrictiva un cop van començar la seva família i van trobar que tenien massa espais oberts que no eren especialment adients per a nens. Aleshores els Sharps van tenir l'oportunitat de comprar els terrenys al darrere del seu lloc i portar-lo a la seva secció original i completa. Els va permetre construir la seva llar de somnis des de la planta baixa, una que s’adaptava a la secció completa i optimitzés l’espai habitable amb sostres de tres metres en dos dels tres nivells i els permetia captar millor les vistes i la llum disponible.

“Quan vius aquí com fa 10 anys, entens on és el sol a la tarda i on els agrada estar a la gent. És força important ", explica Alice. La parella, juntament amb alguns primers aportacions dels arquitectes, van dissenyar tota la casa fins a les taules, les motllures, les portes d'entrada i les escales. "A tots dos ens encanten les estructures sòlides, així que vam triar el formigó i la fusta i hi ha un poc de vidre al voltant", afegeix.

Al començar la construcció, que va coincidir amb el tercer embaràs d'Alícia, la família es va mudar. Però, com que la secció una mica complicada necessitava pilons per a retenir-la tot el temps, van trigar tres anys abans que la parella pogués tornar a entrar amb les filles Alannah (vuit) i Zara (set) i el fill Brook (cinc). Va valer la pena l’espera.

Fins i tot a l’hivern

és un oasi

Per maximitzar les vistes elevades a la part posterior de la secció, des de Remuera fins a Newmarket, el muntanya Eden i el domini, i aportar els exteriors al màxim possible, van utilitzar voladissos i fusteries. "Tot pot obrir-se correctament", diu Alice, explicant com les portes de vidre totalment retràctils creen un espai exterior al nivell del sòl que està totalment protegit del vent. “Fins i tot a l’hivern és un oasi”.

Un cop finalitzada la construcció, Alice va anar a treballar als interiors. “Adam i jo generalment compartim el mateix gust, però tots dos tenim opinions fortes a l’hora de dissenyar i tendim a desafiar-nos els uns als altres fins que aconseguim alguna cosa especial”, diu. El seu amor per la història de l’art, així com per fusionar el clàssic amb les modernes habitacions modernes però contemporànies, es fa evident des del moment d’entrar a la casa a través d’una porta principal realitzada per Sharp & Page i que presenta un disseny de cercle i quadrat. És un motiu que es repeteix des de la tanca estructurada inspirada en Versalles al jardí frontal fins a un plafó al sostre de la cuina i una catifa Sensational Floors a la sala de dalt.

Les carreres de Sharps els mantenen al corrent de l’enveja dels darrers avenços tecnològics per a tocs personalitzats com les catifes personalitzades (hi ha un segon al rebedor, també per Sensational Floors, amb una saneja personalitzada inspirada en el clàssic disseny de clau grega) . "M'agrada la sortida creativa de posar el meu segell en alguna cosa. Afegeix aquesta capa d'interès addicional ", diu Alice.

Una casa és una casa al final del dia

i necessita ser utilitzat

Al nivell inferior, un saló assolellat inicialment previst com el refugi d'Adam i Brook de les nenes s'ha convertit en un lloc preferit per a tota la família. "Sóc una mica atractiu dels tèxtils", diu Alice dels coixins dispersos en una barreja de teixits. "Sobretot quan són tàctils." Va utilitzar un teixit exterior de teixit James Dunlop en un dels sofàs dissenyats a mida per Sharp & Page, de manera que els nens no necessiten ser massa preciosos. "Una casa és una casa al final del dia i ha de ser usada", diu. Tanmateix, un segon sofà entapissat en un vellut daurat inspirat en un art deco decorat, sens dubte no és enganxós.

Una altra il·lusió interessant de textura es pot trobar al fons de pantalla Élitis de la col·lecció Pleats que penja de sostre a la paret de l'escala que uneix els nivells inferior, mitjà i superior de la casa. S’assembla a fulls plegats de paper marró decorats amb imatges de la natura i ocells.

Sorprenentment en una casa que pertany a un ebenista mestre, els gabinets són punts de debò reals. En els salons de la planta superior i inferior, els gabinets Sharp & Page presenten una xapa lustrosa de santos palisandres: un meravellós exemple de mà d’obra antiga en un context modern. "És un material preciós i ric que no s'utilitza sovint, ja que acostuma a ser car", explica Alice. "Sharp & Page la va posar en diferents angles per crear una forma tridimensional." Però és la cuina que és el veritable espai de resistència. Tots els electrodomèstics, excepte el forn i la placa d’inducció, s’amaguen a armaris alts de laca blanca o marró fosc.

“Una cosa clau per a una cuina és tenir un espai generós entre superfícies de treball. Tenim una prova de futur perquè els adolescents puguin compartir l’espai ”, diu Alice. Els calaixos fantàstics de la gran illa central amb marbre italià amaguen aigua escumosa i cervesa, mentre que d’altres dissimulen plats i xinesa que no s’utilitzen cada dia. Les espelmes elèctriques proporcionen una il·luminació d’humor per als fons de pantalla d’escuma d’Élitis emmarcats per Sharp & Page per crear uns panells d’estil francès inspirats en una vila de Rothschild que abans van visitar al sud de França. "M'encanta portar elements que m'han influït des de l'arquitectura i la vida en un context neozelandès", diu Alice.

Els panells de vidre separen la cuina del menjador de planta oberta, on s’ha modernitzat una antiga taula que antigament va ser dels pares d’Adam, amb una laca de color negre brillant i es compensa amb les cadires Matisse de color negre geomètric.

Es pot trobar un tipus de panell diferent damunt del llit al dormitori principal. Alícia va demanar a Sharp & Page que enquadrés un fons de pantalla de Nina Campbell i després va muntar un parell d’aplicació de Porta Romana que semblen les branques d’un arbre. "Adam passa sobretot amb tot", somriu. "Tinc la sort de comptar amb algú que s'adoni de les meves idees de disseny."

Paraules de : Nadine Rubin Nathan. Fotografia de : Helen Bankers.

Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here