Aquesta vil·la de la Herne Bay, de 100 anys, ha rebut una actualització simpàtica

Els petits canvis realitzats per l'arquitecte Megan Edward en aquesta reforma de la vila han tingut un gran impacte en la seva forma i funcionament

Aquesta vil·la de la Herne Bay, de 100 anys, ha rebut una actualització simpàtica

Projecte: reforma de vila
Arquitecte: Megan Edwards
Ubicació: Herne Bay, Auckland
Breu: redissenyeu els espais habitables i creeu noves connexions a l’aire lliure.

En un carrer amb cases de patrimoni de la badia de Herne, Megan Edwards ha renovat simpàticament una vil·la del 1900, creant una sofisticada sèrie d’espais habitables que s’estenen al jardí.

El propietari va demanar a Edwards que aportés llum als seus espais habitables existents, perquè fossin còmodes i elegants. "Volíem crear una sensació de luxe amb espais interiors i exteriors interconnectats que aprofitessin la llum i el jardí de la manera que la casa original no ho havia fet", afirma Edwards.

Mentre que les habitacions de la part davantera de la llar –el dormitori principal, la sala de música i l’oficina– romanen relativament inalterades, la part posterior de l’habitatge s’ha reelaborat. La cuina s'ha traslladat d'una cantonada al costat nord de l'habitació cap al costat sud, mentre que un nou espai habitable s'inclou a la part posterior de l'espai, darrere d'una nova pantalla d'armaris independent i d'armaris que mostra la ceràmica i l'art del propietari. . El nou emplaçament permet tenir vistes al jardí ia la cuina. L’entrada a la sala d’estar reformada ara es troba dins d’un arc original al passadís. "Aquests tres moviments van fer que l'espai sembli més gran, més interessant i reconfortant", afirma Edwards.

Mentrestant, els lliscadors a tota alçada inunden la zona amb llum i proporcionen accés directe a una nova coberta coberta amb sostre de Louvretec, des d’on els esglaons condueixen al jardí. "El més bonic del projecte va ser la progressió suau cap a la llum i l'obertura del jardí, des de l'interior a través de l'espai exterior i passant el jardí i passos amples fins al pati obert".

Hi ha una sensació de facilitat i d’artesania a l’interior. El fet de treure llum als espais habitables destaca els taulers originals de kauri i els nous gabinets de kauri de Fiji; el marbre fosc de la xemeneia restaurada a la zona d'estar es veu compensat per l'esquitxada de la cuina. "Hi ha un sentit artístic en el que hem fet perquè els canvis no siguin addicionals clars, desagradats i moderns, sinó que estiguin matisats i connectats als espais", afirma Edwards.

Una zona problemàtica per a la llar era un monopito inusual inclinat al costat de la cuina i una terrassa posterior de kitsch, que donava a un dormitori a través d’un bany. En resposta, Edwards va ampliar l’espai per permetre que una sala connectés cada habitació. El que era un complement addicional a la part de darrere de la casa és ara una característica ben integrada, la gran finestra de la cantonada del dormitori posa el jardí en ple punt.

"No van ser canvis importants", afirma Edwards. "Però van tenir un impacte important".

Q&A amb Megan Wdwards de Megan Edwards Architects

Què vau proposar aconseguir amb aquesta renovació ">

Sabem que la creativitat adora la contenció. Com va afectar el pla el procés de consentiment per a una vil·la del 1900 en una zona de conservació?
Inicialment tenia plans més radicals per a un tall en els espais habitables, però els assessors del patrimoni es consideraven massa assertius. L'esquema més restringit proporciona elements essencials i conserva la dignitat de la vil·la en aquest carrer de viles.

Heu descrit l’enfocament d’aquesta renovació com a matisat. Com ha transcendit això?
Atès que no hi afegíem gaire quant a l’espai, l’esquema es tractava de matisos: millorar els espais existents. M’agrada la nova veranda, que incorpora el sostre de Louvretec amb les arques de cedre de punta ploma i l’abocament de coure. Aquest nou sostre uneix la vil·la amb l’insòlit monopitch existent inclinat.

Parla’ns d’una de les teves característiques preferides: l’arc i la porta d’entrada a la nova cuina i saló.
Vam situar la nova porta a les sales d'estar sota l'arc, fent la nova obra diferent de l'antic vidre sense marge que separa la porta nova de l'antic arc. I el nou popa i mulets proporcionen un gran contrast amb la forma de l’arc.

Paraules de: Jessica-Belle Greer. Fotografia de: Sam Hartnett.

Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here