Una casa rural del sud d'Auckland obté una reforma moderna

Aquesta parella emprenedora va passar dos anys transformant la seva casa rural a South Auckland en una casa moderna i càlida i moderna

Conèixer i saludar

Kate Webby, responsable de relacions públiques i comunicacions de Vend i Jordan Metcalfe, treballa en propietats comercials, a més de Tink el seu gos de rescat.

Una casa rural del sud d'Auckland obté una reforma moderna

Unes setmanes després que Kate Webby i la seva parella, Jordan Metcalfe, es traslladessin a casa seva a Otahuhu, Auckland, van experimentar un greu remordiment dels compradors. El que havia de ser un moment apassionant es va convertir en unes setmanes de pànic, ja que es van adonar del que havien assumit. "Vam passar el primer cap de setmana despullant el fons de pantalla de totes les parets perquè estava tan gruixut de brutícia que no es va treure cap quantitat de fregat i, després, la casa va estar infestada de puces, cosa que ens va portar més de tres mesos a desfer-se ”, riu Kate.

Sempre havien sabut que seria un treball dur convertir la seva casa rural en una preciosa casa familiar, però la realitat de viure-hi era molt, molt pitjor. Kate descriu la casa en aquell moment com una "vista molt llàstima, totalment desbordada i sense cuidar, amb un garatge que estava cobert de pintades i caigudes". Però també tenia tants positius.

A poca distància amb cotxe de la ciutat, el barri es va omplir de famílies joves que feien cosa de bricolatge i, sobretot, s’ho podien permetre. De manera que la parella es va apilar amb les dents i es va quedar enganxada, passant cada cap de setmana durant els dos anys següents enderrocant, preparant, construint, pintant i revisant la casa de la planxa de tres dormitoris i dos banys dels anys trenta.

El reno

Les puces i els anys de brutícia cremada a part, la casa es trobava al nord, tenia bons ossos, un gran traçat de 117 metres quadrats i dos banys. Sense necessitat d’enderrocar parets ni fer cap canvi estructural important, la parella estava segura de que es podia fer una renovació raonable. Primer, es van asseure i van estudiar quin ordre havia de fer. Com que sabien que jugaven al llarg joc i que estarien vivint al lloc, la parella va raonar que primer haurien de treballar a les habitacions que aportessin la seva qualitat de vida. . Això els donaria zones on retirar-se quan els problemes seran difícils.

"Crec que probablement podeu fer front a qualsevol cosa si teniu algun lloc agradable per dormir o fugir del caos, i en algun lloc agradable per preparar menjars i menjar, així que vam començar amb un dormitori i la cuina", explica Kate. I perquè va ser l’estiu quan es van traslladar, també es van centrar en el paisatgisme i es van enganxar a la plantació, per la qual cosa tot tenia temps de créixer. A partir d’aquí, deixen que les temporades –i el pressupost– dicten l’ordre de la renovació.

El pressupost

Per mantenir els costos, Kate i Jordan es van comprometre a fer tot el que podien. Tenien comerciants per a la feina que físicament no podien fer o no eren qualificats, com ara fontaneria, electricitat, alguns treballs de construcció i guix, però tot el que feien ells mateixos.

"Hem sabut que sovint podeu fer més del que sabeu; només necessiteu les eines adequades i un creador amable per dirigir-vos en la direcció correcta ... o un bon tutorial de YouTube!", Diu Kate. "Hem hagut d'invertir una mica en diferents serres elèctriques i altres eines, però va suposar una gran diferència en el nostre pressupost per poder fer front a algunes de les tasques de construcció de nosaltres mateixos."

La parella va enfrontar-se a molts reptes físics, però Kate diu que les tasques més difícils eren les feines que no eren conegudes. Aquests també van aspirar un munt de diners en efectiu. “Per exemple, vam haver de moure la caixa de fusibles; el porxo del garatge i del darrere necessitaven algunes reparacions serioses; i vam haver d’eliminar i bolcar més de dues tones d’escombraries de la secció, que costaven milers de dòlars. A més, per mantenir una mica del personatge de la llar, sobretot per fora, havíem de gastar més diners i temps del que ens hauria agradat.

"També vaig passar hores extreient nius de rates i ossos de les cavitats de la paret de la cuina, cosa que espero que no torni a fer mai", diu Kate amb seny. Però la seva ètica laboral i dur eslògan van donar els seus fruits: la parella va acabar renovant tota la seva casa per 65.000 dòlars.

Fent-lo comptar

Tot i que treballaven amb un pressupost reduït, Kate i Jordan es van esforçar molt per no escatimar res important. "No es tractava de fer una feina de cosmètica ràpida on simplement pintéssiu o construïu els components dolents. Volíem que tota la casa estigués en bones condicions durant els propers anys ", diu.

Van passar el temps fent-ho tot correctament, sobretot a l’hora de preparar-se, però també van invertir en peces clau que sabien que faria una veritable diferència per a la casa, com la cuina nova i les grans portes corredisses corredisses que condueixen al conservatori. Tots dos van tenir un impacte real en la sensació de la casa, a més de donar a la casa un aspecte més modern.

"També crec que el nostre tapware va ser un autèntic triomf", diu Kate. "Estava encantat que haguéssim d'obtenir aixetes de Hansgrohe per a la cuina i l'habitació, tot i que és per un costat més car. Vaig aconseguir caçar el que volíem durant les grans vendes i, com que són de qualitat i disseny de bona qualitat, definitivament duraran tota la vida d'aquesta casa. "

Bang per a sordi

La parella va ser intel·ligent sobre els canvis que van fer. Per exemple, van revisar completament els banys, la cuina i el safareig, però van guardar els lavabos i lavabos al mateix lloc, per la qual cosa no van haver de gastar-se en moure la fontaneria. "Segons la nostra experiència, els lampistes són els més cars de tots els comerciants, de manera que si canvieu completament les disposicions de lampisteria, el cost pot ser massiu", diu Kate. La parella va acabar de durar els banys, raonant que són les habitacions que menys temps dediqueu a cada dia. Això també els va donar temps per estalviar-se en el procés d’adaptació.

Galeria | 17 fotos
Vegeu més informació sobre la casa aquí

Conservar el conservatori

Durant dos anys, la parella es va ensorrar i va pensar amb què fer amb el conservatori. Finalment es van establir per mantenir-lo per l’espai addicional que aporta a les zones d’estar. Simplement li van donar un ràpid augment. "Ara és una fantàstica habitació en un assolellat dia d'hivern amb totes les portes doblades obertes. Seria increïble si aconseguim desfer-nos del vidre glaçat i omplir la sala amb plantes, catifes acollidores i cadires per a la lectura perfecta ”, diu Kate.

Eleccions fructíferes

A la intempèrie, la parella va substituir la tancada antiga tanca, va afegir una gran coberta i va excavar formigó amagat i antic per construir nous camins. També van construir uns 50 metres de llits de jardí al voltant de la secció i van plantar 13 arbres feijoa com a tanca, vuit oliveres i 16 ficus d’escalada per suavitzar les vores dures de la tanca. Un viver expert els va aconsellar que 13 feijoas eren massa, però Kate sosté que van prendre la decisió correcta. "Semblen excel·lents i he pogut fer uns quants deliciosos pastissos amb els botins!"

Un estil net i de descans

Com que aquesta va ser la seva primera renovació important, Kate i Jordan no volien arriscar-se pel disseny, les opcions de color o l'estil. "No ens vam confiar en nosaltres mateixos per eliminar-ho i no volíem arriscar-nos a refer la feina", asseguren. En lloc d'això, ho van jugar segur i van buscar un aspecte net, senzill i atemporal, amb una paleta de colors que podia funcionar fàcilment al gust de qualsevol.

Això va acabar sent una bona trucada: quan la parella s’acostava al final del projecte, van decidir comerciar a la gran ciutat per viure una vida rural a Waikato. La lluminosa i lluminosa casa de camp en què han invertit tant temps i energia ara es lloga a una família que sens dubte gaudeix del nou aspecte.

Paraules de: Debbie Harrison. Fotografia de: Vanessa Lewis.

Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here