Com vaig crear la meva pròpia filla: història del lector

Heu actualitzat el vostre bany "> Ens agradaria compartir el vostre projecte, gran o petit! Envieu-nos el que vau fer i el nostre equip editorial el considerarà per a la nostra sèrie" My Fresh Home ", que es publicarà cada dijous. instruccions d’enviament a la part inferior de la pàgina.

Avui volem compartir una història de la lectora Freshome Krissy, que va construir el seu propi dipòsit al pati del darrere:

Recull aquesta idea

El cobert de grans dimensions al nostre pati del darrere que va ser transformat en una oficina domèstica.

El meu marit moriria probablement si llegís aquest títol, sobretot perquè també està utilitzant el nostre nou cobert. En realitat hauríem de cridar-lo un "Wehed". Aquesta és la història de com vam convertir el nostre cobert de grans dimensions en un espai de treball increïble per a dos persones.

Per què necessitem una coberta?

Aquest projecte es va produir quan vam saber que esperàvem el nostre tercer fill. Encara que estava absolutament emocionada amb aquesta notícia, va significar que la nostra casa de 4 dormitoris ja no incloïa cap oficina. Durant el permís de maternitat, el meu marit va assumir una nova feina i el seu desplaçament va passar de prendre el tren a la ciutat a seure al nostre llit treballant des del seu ordinador. També treballo des de casa i fa dos anys que ho faig. Quan es va acabar el permís de maternitat i vaig haver de reclamar el dormitori com a oficina, vam pensar que potser aquesta casa ja no funcionaria per a nosaltres.

Hem considerat un parell d’opcions per a la nostra oficina de casa. Això incloïa tot, des de comprar una casa nova, no en el pressupost, fins a llogar un caro espai d’oficina, fins a convertir el nostre garatge en una oficina. Aleshores un dia vaig dir què passa amb el nostre cobert? Quan vam comprar casa nostra fa dos anys, va arribar amb un enorme cobert que feia servir l'anterior propietari com a espai de treball de la fusta. Només l'utilitzàvem per emmagatzemar una cortacéspeda i una canoa, de manera que pensàvem que aquesta podria ser una opció viable. El cobert ja disposava d’electricitat i pensàvem que només necessitaria calor i un senyal WiFi. Si només fos tan fàcil!

Recull aquesta idea

Manland a la tardor.

Abans d'això, el meu marit havia reclamat inicialment aquest cobert i la seva terra com a propi i l'anomenà "Manland". Atès que la zona de jocs dels nens es va fer càrrec del nostre soterrani, no tenia espai per cear-se per a ell. Així doncs, es va traslladar a la fusta que hi ha a prop del cobert i va construir una zona de focs. Va encendre algunes llums, va afegir unes cadires Adirondack i va crear un petit càmping realment acollidor anomenat "Manland". Aquest espai es va mantenir a Manland durant aproximadament 2 mesos i ara s'ha convertit en el nostre We-Shed ... amb un acollidor fogó per a les pauses s'mores. .

Dissenyar els plans per construir un cobert

Recull aquesta idea

L’interior mínim del cobert ens va permetre determinar amb prou feines la seva viabilitat com a oficina.

Decidir convertir el nostre cobert en una oficina domèstica va ser la part fàcil; esbrinar si podríem convertir-lo necessitava molt més. Viure al nord-est, les nostres condicions meteorològiques van tenir un paper important en el desenvolupament del nostre cobert. Si viviu a San Diego o qualsevol altra ubicació còmoda de 74 graus, potser no podreu ometre la part d’aïllament i calefacció / refrigeració d’aquest procés. Aquí, a Pittsburgh, PA, sabíem que l’aïllament i la calor eren imprescindibles.

Creació d’un espai còmode

Recull aquesta idea

Afegim aïllament a les parets, al sostre i a sota de les taules de terra per mantenir els elements externs a l’exterior.

Per determinar si el cobert podria ser un espai càlid i còmode a l'hivern, vàrem contractar un contractista perquè sortís i revisés el nostre espai. Va ser fàcil esbrinar què necessitàvem fer perquè l’espai només s’emmarcava, no hi havia un plafó sec o realment res més que els ossos nus d’una estructura. El contractista va recomanar afegir aïllament a les parets i al sostre per protegir-se dels elements exteriors. També va arrancar els taulers de fusta contraplacada i va afegir una barrera d'aigua per protegir els sòls del terra nu de sota. D’aquesta manera es garantiria l’escalfor, però també serviria com a barrera d’humitat. A la part superior de la barrera es va posar més aïllament abans d’afegir-hi taules noves.

Recull aquesta idea

Comença a confluir. S’instal·la el taulell de navegació.

Com que un cobertí està més exposat als elements, vam optar per les parets de revestiment de fusta enfront de les làmines de papeix. Això també ajudaria a protegir-se de la humitat. Ara estic segur que quan penses que els fustes de fusta estan pensant a la televisió del vostre avi de la dècada de 1970, però els panells han vingut a la gent. Potser has estat vivint sota una roca i no coneixes el terme “shiplap”, però gràcies a la influència de Joanna Gaines ens vam enamorar de la mirada blanca de la nau. Així és exactament el que hem seleccionat. (PS portant tres nens a Home Depot per escollir els seus materials de She-Shed no és exactament una manera agradable de passar un matí.)

Recull aquesta idea

Tres nens a Home Depot, no és una forma relaxant de passar un dissabte.

A Home Depot també vam seleccionar el nostre paviment. Ara, si creieu que el panell estava datat, espereu aquest terme ... VINYL. Prometo que aquesta era una opció fantàstica per al nostre espai i, com els panells de fusta, ha evolucionat molt des de l'aspecte de cuina de 1980 que tots recordem. El vinil té un rotllo gran de 12 peus d'ample i es talla a la longitud que necessiteu. El nostre espai és una caixa d’11 peus, de manera que això significava que no tindríem cap aspecte al nostre pis, una altra manera de protegir-se de la humitat. També era molt assequible.

Recull aquesta idea

El vinil ha recorregut un llarg camí des de la cuina de la meva infància del 1980.

Potència, internet i commutador

Realment pensàvem que aïllar i fer que el cobert se sentís còmode seria l’objectiu de la nostra feina. Tot i això, quan el nostre contractista va sortir a inspeccionar amb què treballavem, vam saber que calia afegir alguns elements addicionals. He esmentat anteriorment que hi havia electricitat al cobert, però la tensió era massa baixa per alimentar tot el nostre equip d’oficina i que necessitàvem augmentar el panell amb la tensió necessària. Malauradament, el conducte que passava l’energia des de casa fins al cobert era massa petit per contenir el fil addicional. Això significava que necessitàvem recórrer el pati.

Recull aquesta idea

Gràcies al nou cablejat arribat al cobert, tenim un televisor que podem utilitzar tant a l’interior com a l’aire lliure.

Vam tenir el nostre amic que gestiona un negoci de paisatgisme que va llogar l’equip necessari per cavar una rasa de 18 polzades de fondària al nostre jardí als 120 metres de casa nostra al cobert. Per sort, sabíem que teníem una línia de gas força gran enterrada al pati del darrere, així que ens assegurem d’arribar fins al 411 per aconseguir que l’equip sortís i marqués on es trobava la línia. Per estar segurs que no vam tallar aquesta línia, vam excavar la rasa en aquesta zona. Després d’excavar la rasa, vam poder fer un nou conducte al cobert amb la potència adequada necessària, així com les línies necessàries per tenir servei d’ethernet, cable i telèfon al cobert. El meu marit estava emocionat amb aquesta incorporació perquè vol dir que podria tenir una televisió a Manland. El futbol i els focs de foc tots els temps cauen!

La capacitat d’energia addicional era una despesa afegida i una cosa que no preveiem realment, però era necessària perquè l’espai funcionés a les nostres necessitats. El treball de la trinxera i l’electricista gairebé duplicava el nostre pressupost inicial. Això no em va fer feliç en aquell moment, però ara puc dir que estic tan contenta que ho vam fer de la manera correcta.

Tots els petits detalls

Recull aquesta idea

Tenim parets, terres, llums de calor i llums ... sembla una oficina.

Encara estem enmig d’afegir detalls perquè el cobert de l’oficina se senti realment còmode, però aquí hi ha algunes de les coses que hem fet fins ara per fer-ho viable. Hem afegit dos escriptoris concrets d’IKEA. Ja teníem un escriptori, així que n'afegim un altre i els posem al costat de l'altre per permetre'ns aprofitar al màxim el nostre espai. Això també ens permet gaudir del sol que entra per la porta de la pantalla. A l'estiu, haurem de pensar en maneres de mantenir el nostre espai fresc (una unitat de climatització no estava al pressupost en aquest moment), però tenir una porta de pantalla hauria de permetre una bona brisa. Parlant de la temperatura, vam afegir dos sistemes de calefacció de base. Aquests funcionen amb electricitat i mantenen l’espai super càlid. Els guardem tot el dia per assegurar-nos que l’espai estigui molt còmode tan bon punt arribem cada matí.

Recull aquesta idea

Porta de la pantalla afegida per obtenir una insolació addicional i una brisa càlida d’estiu.

També hem afegit llums LED que poden tenir diversos colors de brillantor. De vegades la il·luminació amb LED pot ser massa blanca, gairebé com les llums fluorescents, de manera que ens agrada ajustar la suavitat d’aquestes llums per assegurar-nos que la il·luminació és correcta. També vam afegir un lloc on posar les sabates, penjar els abrics i eixugar-nos els peus perquè no trepitgem fang, brutícia i humitat a l’espai. Estem enmig de pissarres i taulers publicitaris penjats i esperem afegir una mica d’art a l’espai per agafar color.

Cost i avaluació de la renovació del nostre cobert

Recull aquesta idea

Hi ha escriptoris i ordinadors i l’espai ha estat completament funcional durant aproximadament un mes.

Tot el que vam gastar prop de 9.000 dòlars per renovar, renovar, aïllar i proveir la nostra oficina. És bastant més que esperàvem gastar, el nostre pressupost original era de 6.000 dòlars, però val la pena totalment. L’espai ha suposat un gran impuls per a la nostra productivitat i ens ha permès escapar d’un espai per treballar. Sovint, quan treballes des de casa, costa separar la vida laboral i la llar. Disposar d’aquest espai separat ens ha permès deixar la nostra feina al cobert d’oficines al final del dia per tornar a casa nostra i gaudir de la nostra vida amb la nostra petita família.

Com enviar històries d’usuaris

1: Incloure "El meu projecte de casa nova" a la línia de l'assumpte . A continuació, al cos del correu electrònic, proporcioneu una explicació de per què heu triat fer el projecte, un esquema dels passos que heu fet per realitzar-lo i qualsevol consell per als lectors que tinguin en compte projectes similars. Assegureu-vos d'incloure el vostre nom i les imatges anteriors i posteriors que tingueu.

2: per electrònic la vostra història a

I ja està! Fàcil, no? Si es selecciona, la teva història es compartirà com a article sobre Freshome.

Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here