Un lloc de crackers sobre el port d'Otago amb unes vistes impressionants

Tim Heath dissenya una casa compacta i un estudi de pintura posat damunt del port d'Otago

Quadern de disseny

Q&A amb Tim Heath de Architectural Ecology

Què se us demanava dissenyar aquí "> També teníeu vistes en una direcció i un sol en l'altre.
La opinió primordial, segons la meva opinió, no és la que mira cap als cap, sinó que es mira cap al con del port i l'illa de Quarantina, que té tanta història biocultural i social. Vam col·locar totes les zones d’utilitat al llarg de la paret sud de la casa i vam col·locar una badia de visió al centre. Vam obrir la casa al nord tot el que vam poder. El banc de la cuina es va quedar al lloc càlid del costat nord. Obteniu vistes especials tant des dels banys com amb les dutxes. La gent dels vaixells que hi va és una sorpresa.

Què us va decidir decidir situar el dormitori a la part més assolellada de la casa?
No veuen les habitacions com a espais aïllats. Els agrada asseure’s al dormitori i prendre una tassa de cafè al matí i l’utilitzen com a espai d’estar. Són força fluids.
Vaig sortir sentint-me bastant satisfeta que aconseguissin una bona casa pels diners que van pagar.

Paraules de: Jeremy Hansen. Fotografia de: Simon Devitt.

1/17

Els propietaris d’habitatges Andrea McSweeney i Blair Kennedy (i els seus gossos Grub i Million) a la coberta de fora de casa seva, que té una vista cap al port d’Otago fins al cap de Taiaroa.

17/02

L'arquitecte Tim Heath va situar la zona de menjador al centre de la casa.

17/03

L'habitatge es troba a la vora oriental de Port Chalmers, amb vistes al port d'Otago i té al seu centre un terrat amb volta de canó.

17/04

La "badia de visió" del costat sud de la casa té una vista cap a Portobello. La catifa és "Ram d'Estiu" de Feltex.

17/05

Obres d’art de Blair Kennedy, Phil Frost i Robin Sharma a l’entrada de la sauna. L’estudi de Kennedy està més enllà de la zona d’estar.

17/06

La cuina, els menjadors i les zones d'estar abasten el centre de la llar, mentre que les portes corredisses dels dormitoris a qualsevol dels extrems permeten tenir vistes al llarg de la seva longitud quan s'obren.

17/07

La cuina està situada al costat nord-oest de la llar per atraure el màxim sol d'hivern possible.

17/08

L'estudi de pintura de Kennedy està situat en una alcova a la zona principal de la zona d'estar.

17/09

El volum principal de l’habitatge està rematat per un sostre de volta amb macrocarpa
col·locats sobre làmines de pinyons. L’estudi de Kennedy està situat darrere dels gabinets. A l'esquerra, el safareig es posa en una alcova. El retrat a l’esquerra és de Kennedy, mentre que l’obra d’art a la dreta és de David Elliot. A sobre de la vorera hi ha obres de McSweeney i Kennedy.

17/10

El terrat de l'habitatge s'inclina cap amunt en la seva cara oest per acollir-se al sol a la tarda. La rampa de l'esquerra porta des de la calçada fins a la llar.

17/11

Una vista des de la zona de safareig fins al assolellat dormitori principal. Les obres d'art són de Kennedy, McSweeney i Robert Scott.

17/12/17

El dormitori principal té vistes al jardí i Taiaroa Head més enllà. Va ser dissenyat com un espai flexible que també s’utilitza durant el dia.

13/17

El lloc escarpat de la casa ofereix una vista fantàstica sobre el port.

14/17

Kennedy i McSweeney a la cuina.

15/17

El bany ofereix una finestra de longitud completa amb vistes al port d'Otago.

16/17

Tim Heath des de l’ecologia arquitectònica.

17/17

Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here