5 de les millors reformes destacades a Homes to Love el 2018

Les històries de renovació sempre inspiren i a Homes to Love sempre hi ha un subministrament inacabable. Hem completat algunes de les millors renovacions del 2018 per proporcionar-vos tota la inspiració que us endureu

5 de les millors reformes destacades a Homes to Love el 2018


1. Una bonica cabana Dunedin

Kenny Hau, estudiant de medicina i Nikita Hau, dissenyadora de cuina i infermera registrada, van gestionar una renda a gran escala de la seva cabana Dunedin amb un pressupost de 20.000 dòlars, tot estudiant medicina i criant un nadó. A través de compres experimentades, solucions hàbils i l'empelt dur, Kenny i Nikita han renovat gairebé tota una casa amb un pressupost inferior al que molts gastarien en una nova cuina o bany.

Es van enderrocar els murs, es van enderrocar xemeneies voluminoses i xemeneies, es va aixecar el lino, es van arreglar els pisos i es va despullar la capa rere la capa de fons de pantalla. Traslladant la roba al gran bany, van poder aprofitar millor l’espai, crear el flux de pla obert que volien i donar a la cuina certa amplitud. A 7.000 dòlars, la cuina va ser la seva inversió més gran (a part d'un nou terrat), però com a espai funcional i puntal de la seva zona d'estar de planta oberta, mereixia ser-ho.


2. Un bungalow Wellington del 1920

Julian Light i Jordon Wimsett van comprar un bungalow a Wadestown, Wellington, al maig del 2016. Només van trigar 30 segons abans que es van enamorar de les característiques del patrimoni i del potencial de la senyora gran. "Realment necessitava TLC i vam veure l'oportunitat d'enrotllar-nos les mànigues".

Primer van abordar el bany i el terrorífic esquema de colors i les instal·lacions de sortida. Tot seguit van enderrocar un armari de la sala per fer el bany més gran i encaixar en una dutxa i van esquinçar les parets del solc. A continuació, es va guixar, enrajolar i canviar la disposició per maximitzar l’espai. Els tres dormitoris i estudi també necessitaven guix, pintura i moqueta i tota la casa va ser re-filada i replantejada.

A continuació, hi havia la cuina i el menjador. Eliminar armaris perforats i parets de soltura. Van instal·lar una claraboia per aportar llum a la cuina i van posar armaris construïts a la seva mida, de terra a sostre, per tal d’accentuar l’alçada i proporcionar un emmagatzematge molt necessari. Més avall la llista estava pintant la xemeneia al saló, la bugaderia i els sòls polits i polits amb un acabat de poliuretà.

El pressupost de Julian i Jordan era de 60.000 dòlars i acabaven de formar-lo.


3. Nou bungalow de Plymouth

Phil Gard, responsable del projecte, Shelley Gard, comerciant de vendes i estudiant va comprar una propietat de 12 hectàrees (poc menys de cinc hectàrees), orientada al nord, el 2002. Van començar a caçar una casa del patrimoni per ubicar-la al lloc. Un bungalow dels anys vint en una propietat rural de Normanby era només el bitllet.

La casa es va dilapidar. La catifa estava podrida per llocs i el lino estava pelat i modelat. Les rates s’havien mogut i feien nius a l’armari d’aigua calenta i un bany de molsa creixia al bany i la cuina. La parella i la família extensa no van perdre temps a posar-hi terres i a arreglar algunes de les parts arruïnades de la casa per fer-la habitable, còmoda i càlida. Tanmateix, passaria cinc anys més abans que Phil i Shelley poguessin emprendre una renovació important de dos anys mentre continuessin vivint a la casa amb els seus tres fills.

Sota la direcció del cunyat Fraser McNaught (de l'arquitectura nativa), van modificar lleugerament el disseny del bungalow mitjançant la reconfiguració d'un dormitori en una cambra de televisió que es connecta a un gran cobert. Els plans de Fraser també van veure que la cuina es va moure de la part posterior de l'antiga casa per seure al centre, amb l'antic espai de la cuina transformat en un menjador. Una nova extensió inclou el dormitori del fill gran Jordan, una habitació d’ofici per a convidats, un bany i un garatge interior.


4. Setena reforma d'Alice i Caleb

Els guanyadors de "The Block NZ", Alice (director de Pearson + Projects) i Caleb Pearson (gerent de desenvolupament de propietats) van trigar més d'un any a la recerca de la seva 7a oportunitat de renovació, finalment van aterrar en una llarga secció a Otahuhu d'Auckland, que tenia una casa en el front amb llogaters feliços de llarga durada i plans per subdividir-los. La parella va mantenir els inquilins, van romandre a la seva casa Mt Wellington i van començar a buscar una casa que podrien traslladar a la part posterior de la nova secció.

Finalment, van descobrir el que buscaven: una casa dels anys cinquanta de tres metres quadrats de tres dormitoris amb terres de fusta, molta llum i molt potencial per afegir valor afegit. Hi havia forats a les parets, el paper pintat es trobava en mal estat i el sostre de rajola necessitava feina, a més, també han hagut de provocar els danys que es produeixen quan es reubica una casa.

Estructuralment, no hi va haver massa mal amb la casa: la parella només va decidir rebutjar el disseny per millorar el seu funcionament per a la seva família i el lloc. Van transposar el tercer dormitori i la cuina, després van enderrocar algunes parets internes per crear un espai de cuina, menjador i cuina de planta oberta. Alícia i Caleb també van reeditar certs espais per obtenir més emmagatzematge, cosa que mai podreu tenir amb una família jove. Van esculpir armaris més grans per als nens i un armari amb una longitud de la paret del dormitori principal.


5. Una petita dolça vila de Devonport

Per als propietaris de Lea Eaton, amfitrió del museu, David Eaton, bomber i instructor de karate, aquesta va ser la segona vegada a la propietat d'aquesta vila de Devonport. La parella va comprar per primera vegada la casa a finals dels anys 90, però es va vendre quatre anys després, només per prendre possessió per segona vegada més d'una dècada després. "Quan va tornar al mercat el 2015, vam saltar l'oportunitat de tornar a comprar-lo.

El trasllat al barri ha estat una revelació. La família ha abraçat l’ambient tranquil, de poble i fites naturals. Un cop tornat a les seves mans, els Eatons van desfermar la seva visió de llarga durada sobre la propietat i van contractar immediatament un arquitecte local per a la primera fase de reformes: una nova suite. Es van allistar a Mathew [Bates], de Leading by Design, que es va assegurar que totes les caixes estaven marcades i que tot funcionés amb la màxima comoditat possible.

Amb una mica més de 110 metres quadrats per treballar, cada etapa de la renovació es va centrar a maximitzar la sensació de l’espai. El blanc és clau per a l’interior, juntament amb els rentats de color gris cruixent, mentre que els taulers originals de kauri aporten calidesa i equilibri a l’esquema. Mentre que la majoria de les persones augmenten el seu espai de vida quan es traslladen de casa, els Eatons van disminuir, cosa que va comportar, naturalment, un enfocament més minimalista per viure.


Si teniu en compte una renovació de la vostra llar, consulteu els nostres consells sobre el pressupost de maneres realistes d’aprofitar al màxim els vostres diners.


Fotografia de : Guy Frederick, Nicola Edmonds, Jane Dove Juneau, Helen Bankers / bauersyndication.com.au

Deixa El Teu Comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here